31 Mayıs 2013 Cuma

Bu aralar hayat . . .

İşte yorucu bir günü atlattıktan sonra şimdi önümde uzuuun bir iki haftalık tatil var.
Çabuk geçeceğine eminim ama olsun zaten iş zamanı da tatil zamanı da çabuk geçiyor.
Zaman adil yani :)
Umarım istediğimiz gibi keyifli ve güzel geçer.
Önce şöyle pazar gününden bir sonraki pazara güzeeel bir deniz tatili yapalım.
Binelim arabamıza, oradan buradan topladığımız müziklerle yola çıkalım, yolda yaptığımız sandviçleri ve termostaki çayımızı afiyetle yiyelim, gelelim Konya'ya, orada da güzel bir etli ekmek ya da tandır yiyelim ve sağsağlim varalım Side'ye otelimize.
Sonra ilk gün görmemişliğiyle hemen mayolarımızı giyip hooop denize :)
Sonraki günler gelsin miskinlik, tembellik zamanı.
Kahvaltı, deniz, şekerleme, deniz, kitap okumaca, deniz, dergi okumaca, yürüyüş yapmaca, deniz, akşam yemeği, sahilde yürüyüş, mehtap, uzuuun bir gece uykusu... döngüsü içinde günlerimiz geçip gitsin.
Tadı damağımızda gelsin dönüş vakti...

Sonrasında benim için 1 hafta da evde dinlenmece.
Belki kızımızın odasına el atarım biraz.
Bu hafta boyası yapıldı. Açık, fazla tonu olmayan, risksiz bir renk oldu. Şimdi yavaş yavaş mobilyalarını, ufak tefek detaylarını halletme vakti.
Kutu gibi, minik şirin bir oda olsun istiyorum :)

Hamilelik iyi gidiyor. Karnım artık baya büyüdü. Biraz zorlamaya da başladı aslında. Bir yerden kalkarken destek alma ihtiyacı hissediyorum. Fazla ayakta durursam belimde, bacaklarımda agrı olabiliyor. Fazla oturursam da öyle. Mide yanmam ve şişkinliğim sanki biraz daha iyi gibi. Ama belli olmuyor, aaa bugün ne kadar iyiyim derken bir anda karnım taş gibi şişebiliyor. Derim o kadar geriliyorki o zamanlarda patlıycam zannediyorum. Ama sabah uyandığımda pamuk gibi yumuşacık. Bir öyle bir böyle yani.
Bu aralar en büyük başarım son 2 haftadır, her sabah ya da günaşırı yaptığım yoga. İnternette bulduğum videolar üzerinden yaklaşık yarım saat yapıyorum. Zaten aslında bir süre hoca eşliğinde yoga yaptıktan sonra evde kendi başına yapmak çok rahat. Gerçi benim bu yola başvurmamın nedeni yeri ve zamanı uygun bir kurs bulamamış olmam. Ama olsun iyi de oldu bence. Matımı götürüp tatilde bile her sabah yapmayı düşünüyorum :)

27. hafta biterken vaziyetler böyle. Önümüzdeki üç ay bebek odası, babyshower, doğum-emzirme eğitimleri, doktor kontrolleri, eksikliklerin tamamlanması gibi işlerle geçecek gibi gözüküyor. Bir yandan da bebeksiz, sakin hayatın tadını çıkarmaya devam :) Böyle dediğime de bakmayın gerçi, Savaş da ben de artık çok sabırsızız kızımıza kavuşmak için. Savaş'a göre 9 ay çok uzun zaten :)

Görüşmek üzere . . .

2 yorum:

  1. 8 aydır geceleri 2 saatte 1 uyanan bir canavar babası olarak; sabırsızlanmaya gerek yok, uykuya devam :)

    YanıtlaSil
  2. hehe doğru diyorsun çağıncıım, bu günleri çoook arayacağız :)
    sizinki minik tatlı canavar, bizimkisi de minik tatlı cadı olacak :)
    yerim onları yaaaa :)

    YanıtlaSil